OphthalmoProtect

Ophthalmologisk smittevern

 
 

INFO

OphthalmoProtect ble opprettet i mars 2020 av spesialist i øyesykdommer Terje G. Fagerholt for å etterkomme et behov for smittebarriere ved spaltelampeundersøkelser.

 

Beskyttelsesdeksel fra OphtalmoProtect er nå installert på de fleste øyeavdelinger i Norge, samt hos en del andre øyeleger og optikere i Norge og Skandinavia. De er lette å montere og desinfisere og er designet, utviklet og produsert lokalt, i Trondheim. Ved å kjøpe deksel fra OphthalmoProtect støttes også lokalt næringsliv i en utfordrende tid.

Dekslene er spesialtilpasset hver enkelt spaltelampetype - slik at man i størst mulig grad unngår utette åpninger rundt festemekanismer på spaltelampen, slik man kan oppleve ved "universalmodeller". Vi har nå tilgjengelige modeller til: Haag-Streit, Zeiss, Takagi, Rodenstock, Topcon og Huvitz.

Vi har mange deksler på lager og kan sende ut fortløpende (foreløpig innen 1 virkedag). Dersom det er interesse for større kvanta (over 10) - ta kontakt på post@ophthalmoprotect.no for tilbud. Det kan også være mulig å spesialtilpasse dekselet f.eks. med inngravert logo e.l.

 

For å bestille, gå inn på produktvelgeren under og velg antall.

Nå 25% rabatt: 600kr.

Frakt og MVA tilkommer.

Dekslene er utviklet for å danne en fysisk barriere mellom undersøker og pasient under spaltelampeundersøkelse - og således hindre overføring av dråpesmitte. Det foreligger ingen studier som dokumenterer effekten på smittespredning av dråpesmitte generelt eller COVID-19 spesielt. OphthalmoProtect tar ingen ansvar for evt. skade av utstyr som følge av montering. NB. pass godt på at tubulusdelen ikke faller ned under monteringen.

 

Klikk under for å komme til nettbutikken

Beskyttelsesdeksel

Beskyttelsesdeksel

kr 800,00Vanlig priskr 600,00Salgspris

Bestilling og mer informasjon